Blog

  • Nat of droog op Lowlands

    Het is de zomer van 2017 wanneer ik voor het eerst met een stand op Lowlands mag staan. Dit jaar heeft Lowlands een metamorfose ondergaan, waardoor ik vanuit mijn stand zo de vernieuwde Alpha tent ik kon kijken. Op deze manier krijg je tijdens het werken in de stand toch veel van het festivalgebeuren mee.…


  • Wakker worden met Bryan Ferry

    Als marktverkoper op festivals werk ik een beetje achter de schermen. Maar in het echte backstagegebied mag ik niet komen. Nee, geen glitter en glamour voor mij. Geen speciale plekken waar ik mag relaxen en geen speciale sanitaire voorzieningen. Op de grotere festivals zijn er wel gebieden waar werknemers kunnen kamperen en douchen. Maar op…


  • Kamperen bij de boer

    Afgelopen weekend was het dan zover, het eerste festival van het seizoen. Vrijdagmiddag moest ik aanwezig zijn om op te bouwen. Waarom zo vroeg is met nog steeds niet duidelijk. Dit festival bleek echter minder goed georganiseerd dan ik gewend was. Allerlei vage verwijzingen naar parkeerplaatsen die nog niet open waren. Waar moest ik dan…