Juichkleed

Comfortabel aanmoedigen

Juichkleed is een picknickkleed mét capuchon. De binnenzijde is van zachte fleece, de buitenzijde van oranje waterafstotend nylon. Door de aanwezigheid van de capuchon is het kleed is ook te gebruiken als regencape of warme deken. 

Maar gebruik het kleed vooral om mee te juichen, om zo de Nederlandse sporters aan te moedigen!

  • Duurzaam in gebruik
  • Machine wasbaar
  • Formaat 190 x 150 cm.
  • Waterafstotend 
  • Geleverd in nylon rugtasje
  • Te bedrukken met logo

Waterafstotend picknickkleed mét capuchon

Het Juichkleed is een multifunctioneel picknickkleed mét capuchon. Het heeft een waterafstotende onderkant en een zachte fleece bovenzijde. Het is verkrijgbaar met diverse leuke, opvallende prints. Het kleed is bedacht door een stel vrienden in Engeland. De bijzondere prints zijn door ons ontworpen.

De waterafstotende onderkant zorgt ervoor dat het picknickkleed op vele ondergronden geplaatst kan worden, waardoor je er altijd comfortabel op kunt plaatsnemen. Door de capuchon kan het picknickkleed ook gebruikt worden als regencape. En als de avonden kouder zijn is het heel fijn om het als deken om te slaan om warm te blijven. Kortom, multifunctioneel.

Het Juichkleed is natuurlijk geschikt voor veel meer doeleinden. Denk aan outdoor-activiteiten zoals kamperen, picknicken, vissen, op het strand of bij de winter barbecue. Ook ideaal voor voetbalmoeders/-vaders om warm en droog te blijven langs de zijlijn van een sportwedstrijd.

Het kleed is 190 x 150 cm. groot. Ruim genoeg om met z’n tweeën op te liggen, of met meerderen op te zitten. Het kleed wordt in een compact rugzakje geleverd, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Het weegt slechts 800 gram. Na gebruik is het kleed eenvoudig in de wasmachine te wassen op max. 40 graden, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Het kleed is ook geschikt als relatiegeschenk, bijvoorbeeld in kerstpakketten. Desgewenst te personaliseren of te bedrukken met logo. Leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven.