Reseller worden

Omdat wij ons liever bezighouden met andere zaken, zijn wij op zoek naar personen die het festivalkleed willen doorverkopen op volledige provisiebasis.

Wij hebben het picknickkleed mét capuchon, sinds juni 2016, getest op voornamelijk (muziek-)festivals. We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen. Het festivalkleed is echter geschikt voor veel meer doelgroepen. Denk aan outdoor activiteiten, zoals kamperen, picknicken en vissen of op het strand. Of wat dacht je van bezoekers aan een voetbalstadion of voor de voetbalmoeders bij de amateur jeugdwedstrijden. Het festivalkleed is ook geschikt als relatiegeschenk, bijvoorbeeld in kerstpakketten.

Het festivalkleed kan behalve op festivals ook goed verkocht worden op een markt of braderie. Zeker als de locatie een park of strandachtige omgeving is. Maar ook outdoor winkels zou een goede verkoopplek kunnen zijn. Misschien heb je zelf ook nog wel ideeën.

Heb jij connecties in een van de doelgroepen en ben je een handige, leuke en vooral menselijke verkoper, neem vooral even contact met ons op.

Word fan van Festivalkleed en help ons dit leuke product te promoten? Neem nu contact met ons op!

via Facebook Messenger.

via Tel. +31(0) 6 185 638 37

via E-mail