Het onstaan van Festivalkleed 

Festivalkleed is onstaan doordat de eigenaresse, zelf een liefhebber van festivals, steeds op zoek was naar leuke, bijzondere picknickkleden, om tussen de leuke bands door, even met haar partner te kunnen relaxen, zonder dat de kleding vies werd. Je kunt natuurlijk een oude deken meenemen, een confectiekleed of een stuk plastic. Maar waarom niet wat hipper? Aan de kleding en accesoires van de gemiddelde festivalganger wordt ook de nodige aandacht besteed. Deze gedachte wilden we ook in een festivalkleed terugzien.

Na lang onderzoek gedaan te hebben naar de juiste leverancier, hebben in 2016 dit product gevonden in Engeland. Daar is tien jaar geleden door een stel vrienden het perfecte picknickkleed voor jouw festival bedacht. Met capuchon zelfs! Heel handig, dachten wij zo. Begin 2017 hebben we onze eigen prints op de kleden kunnen laten drukken.

Verder willen we je ook nog wat andere handige items aanbieden, zodat je optimaal, zorgeloos kunt genieten van je festival. Mis je een item in onze shop die je wel handig lijkt? Laat het ons weten. Misschien kunnen we het je binnenkort aanbieden.

Veel plezier dit seizoen!

Met vriendelijke groeten,
namens festivalkleed.nl,
Lianne van Oudenallen