nooit-meer-zonder-festivalkleed

Nooit meer zonder festivalkleed op pad

Herinner je je nog waar je vorig jaar op zat, terwijl je naar de muziek luisterde of gezellig met je vrienden aan het rondhangen was op het festival? Was het een oude deken of stuk plastic? Of zat je gewoon op het gras, tussen restanten friet met mayonaise?

Dit jaar doe jij het anders!

Waar veel tijd aan kleding en uiterlijk wordt besteed, wordt aan de overige zaken vaak voorbij gegaan. Maar ook met een picknickkleed kun jij nu de aandacht trekken. Bovendien is het festivalkleed, mét capuchon, multifunctioneel.

Waterafstotend

Mocht het gras op het festival vochtig zijn, dan zorgt het waterafstotende nylon aan de onderkant ervoor dat je billen droog blijven. De bovenkant is van lekkere zachte fleece. Zo kun jij mooi even bijkomen tussen de optredens door.
Daarnaast zorgt de waterafstotende laag ervoor dat je droog blijft als het regent. Je slaat het festivalkleed heel eenvoudig om je heen tijdens een regenbui. De capuchon zorgt ervoor dat ook je kapsel enigszins intact blijft.

Met vrienden

Het festivalkleed is ongeveer 165 x 140 cm. Ruim genoeg om met z'n tweeën op te liggen, of met meerderen op te zitten

Makkelijk meenemen

Het kleed wordt in een compact rugzakje geleverd, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Het weegt slechts 800 gram.

Wassen

Is je kleding bij thuiskomst dringend toe aan een flinke wasbeurt? Doe ook gerust het festivalkleed in de was op 40 graden. Dan kun je 'm ook weer gebruiken aan het strand, bij het zwembad, op de camping of waar je maar wilt.

Laat je jas maar thuis! Een festivalkleed is het enige wat je nodig hebt om de hele dag én nacht comfortabel door te komen. Waar wacht je nog op? Kies je favoriete print en bestel!