Hoe de webshop werkt

Ach, eigenlijk is het heel simpel...

Klik op het kleed of artikel(en) die je wilt hebben. Vul verderop je gegevens in. Dit hebben we nodig om het bij je te kunnen bezorgen.

De geleverde kleden en artikelen kunnen qua kleur iets afwijken van het getoonde beeld op de website. Kleuren op een beeldscherm worden altijd anders getoond dan op het werkelijke product. Dit geeft geen reden voor retourneren.

Bevestiging

Je ontvangt een bevestiging en factuur per e-mail. Kijk ook goed in je spam- of andere mappen.

Prijzen

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen

De afschrijving zal geschieden via de services van Mollie, onder de handelsnaam CREAlink, het moederbedrijf.

Bezorgen

We bezorgen met PostNL. Helaas moeten we een deel van de bezorgkosten aan je doorberekenen. Dit bedraagt € 3,95 per pakket onder de 10kg voor bezorging in Nederland. Bezorging naar het buitenland is ook mogelijk. Hierbij komt een bezorgtoeslag, afhankelijk van het land.

Levertijd

Meestal kan je pakket de volgende dag al bezorgd worden als deze voor 17:00 uur besteld wordt. Echter als ons team op tour is, dan zijn we van donderdag t/m zondag niet in staat om je pakket klaar te zetten. Dan wordt je pakket op maandag ingepakt en verzonden.

Retourneren

Wil je het product binnen wettelijke termijn terugsturen, mail ons dan eerst even over het hoe en waarom. Dan komen we er samen wel uit. De verzendkosten voor retour zijn in principe voor jouw rekening.