Comfortabel buitenshuis

Het festivalkleed is niet alleen voor op een festival, het is uitermate geschikt voor al jouw outdoor activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan kamperen, bij het vissen, bij de barbecue of aan de zijlijn van een voetbalwedstrijd.

Warm

Ben je aan het kamperen en wordt het 's avonds kouder, dan kun je het kleed als een warme deken op je heen slaan. Of als de nacht kouder is dan je slaapzak aankan, dan leg je het kleed over je slaapzak heen. Uit ervaring kan ik je vertellen dat je dan lekker warm blijft. De binnenzijde van het kleed is van knuffelzachte, polyester fleece.

Droog

Sta je langs de zijlijn naar de wedstrijd van je kind te kijken, betrekt de lucht, steekt er een wind op en ja hoor... regen. Sla het festivalkleed om je heen en blijf zowel droog als warm. De buitenzijde van het kleed is van waterafstotend nylon.

Makkelijk meenemen

Het kleed wordt in een compact rugzakje geleverd, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Het weegt slechts 800 gram.

Wassen

Je kunt het festivalkleed gerust wassen op 40 graden. Zo kun je er jarenlang plezier van hebben. Geloof me, je wilt nooit meer zonder op pad. Waar wacht je nog op? Kies je favoriete print en bestel!