rugzak-en-handtas-verboden

Rugzak en handtas verboden

Sinds een paar jaar moet je goed nadenken welke tas je meeneemt naar een concert of festival, zowel in Nederland als in het buitenland. Rugtassen zijn tegenwoordig uit den boze en ook grote handtassen worden geweerd. Je tas mag maximaal van A4-formaat zijn.

Zoekende op internet naar een goede festivaltas, kom je al gauw uit op een heuptas. Of iets met franje! Dit vergt een bepaalde stijl die niet bij iedereen past.

Om al het leed te verzachten hebben wij de perfecte schoudertas ontwikkeld en tot No Hand Bag gedoopt. Deze heeft een lange brede band van soepele stof, die schuin over het lichaam gedragen kan worden. De handen zijn vrij, terwijl de tas niet van de schouder afglijdt. De brede, soepele band snijdt niet in het vel en voelt prettig aan in de nek. Het tasgedeelte heeft het formaat van een ruime A4. Voor en achter op de band is een D-ring aangebracht, waar je bijvoorbeeld je sleutel of een waterzakje aan kunt haken.

Concert- en festivalproof

Nu kunnen wij wel roepen dat No Hand Bag festivalproof is, maar is daar dan ook bewijs van? Jazeker! Bij een bezoek aan een concert,  werd een van de dames in mijn gezelschap, vriendelijk gevraagd om haar - best flinke - damestas bij de garderobe in te leveren, terwijl mijn persoonlijke No Hand Bag gewoon werd doorgelaten.

Waar wacht je nog op? Ga goed voorbereid op pad, kies je favoriete print en bestel!