B2B mogelijkheden

Wil jij dit product inkopen om zelf te verkopen? Kijk bij het product voor de staffelprijzen. Wil je een offerte op maat, neem dan contact op.

Promotieartikel

Wil je een kleed voor jouw evenement met eigen ontwerp en/of logo? Ook dat is mogelijk! Een basiskleur met logo vanaf 300 stuks, een volledig ontwerp vanaf 500 stuks. Houd met deze aantallen wel rekening met een levertijd van minimaal vier maanden. 

N.B. We zijn bezig met een andere leverancier, zodat we de oplage en de levertijd kunnen verkleinen om jou goed van dienst te kunnen zijn. Wanneer dit zover is, zullen wij dit hier laten weten. Wil je op de hoogte gehouden worden. Stuur dan even een e-mail met je gegevens.

Doelgroep

De festivalkleden doen het uiteraard goed op een festival, als er plekken zijn om te relaxen zoals een grasveld in een parkachtige omgeving. Maar ze zijn ook uitermate geschikt voor het gebruik op het strand, op de camping, aan het zwembad en noem maar op. Zelfs bij het vissen zou het festivalkleed een prima artikel zijn om warm en droog te blijven. Of wat dacht je van bezoekers aan een (amateur) voetbalwedstrijd. Maar denk ook aan het kleed als relatiegeschenk of in een kerstpakket.

Contact

Heb je interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op. Momenteel hebben we voldoende voorraad, dus waardoor we snel kunnen leveren.

Contact opnemen kan... 

via Facebook Messenger

via Tel. +31 (0)6 185 638 37

via E-mail